Thriller Weken 2024

Collectie

Van 1 t/m 19 juni zijn weer de Thriller Weken. In deze periode staat het spannende boek centraal. Kijk snel verder voor de prijswinnaars, nieuwste thrillers en tips.


Gratis e-book

Kom naar de bibliotheek en haal een gratis boekenlegger met daarop een QR-code. Via de QR-code download je een ebook met 5 gloednieuwe spannende verhalen van Dominique Biebau, Angelique Haak, Lex Noteboom, Jet van Vuuren en Floris Kleijne.


Nieuwe boeken


Boekentips van onze redactie

 • Natasha Pulley Stad 40

  Een gevangene in een Siberisch werkkamp wordt overgeplaatst naar een laboratorium in een geheimzinnige stad waar het Kremlin een experiment is begonnen met radioactieve straling. Hij vermoedt dat die veel hoger is dan gezegd wordt en gaat op onderzoek uit.

  Gedrukt boek

 • R.F. Kuang Yellowface

  Een ongelukkige schrijfster steelt het onvoltooide manuscript van haar overleden populaire Aziatische vriendin. Met de publicatie ervan onder haar eigen naam komt de discussie over culturele toe-eigening op gang en loopt alles uit de hand.

  Gedrukt boek

 • A.J. Finn Einde verhaal

  Een jonge vrouw vliegt naar San Francisco om een biografie te schrijven van een befaamde thrillerauteur. Daar aangekomen blijkt dat hij de geheimen uit zijn verleden niet zomaar prijsgeeft, zelfs niet als er nieuwe slachtoffers vallen...

  Gedrukt boek


Genomineerden Hebban Thrillerprijs 2024

De winnaar is....


Thrillers bij de online Bibliotheek

E-books

Luisterboeken