Ontmoeten

Home

  • Agenda

    Bekijk waar en wanneer je elkaar kan ontmoeten in één van de cafés of andere activiteiten.

Themacafés

Alle vestigingen - Ontdek de diverse themacafés in de bibliotheek, waar je gratis toegang hebt tot uiteenlopende onderwerpen. Kom gezellig langs!

Lees meer

Schrijfcafés

Huizen- ‘Het Schrijfcafé: je maandelijkse inspiratiebron om verder te schrijven!’ Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek. 

Waar en wanneer

Ouders & Co

Eemnes, Loosdrecht en St. Vitusschool in Bussum - Ontmoet elkaar als ouders en verzorgers, speel samen met je kind en drink een lekker kopje koffie. Zien we je bij Ouders & Co?

Waar en wanneer

Wandel je fit

Muiden en Naarden - Wees lief voor je lijf en kom samen wandelen met de Buurtsportcoach: gezellig, gezond en gratis. Na afloop is er een kopje koffie.

Waar en wanneer

Open Podium

Huizen - Ervaren én beginnende auteurs dragen voor uit eigen werk. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar de schrijvers en dichters.

Lees meer

Taalcafés

Alle vestigingen - Wil je beter Nederlands leren? De bibliotheek biedt ruimte om in een ongedwongen en gezellige setting met vrijwilligers te praten.

Waar en wanneer

Repair Cafés

Loosdrecht - Weggooien? Mooi niet! Heb je kapotte huishoudelijke apparaten of een blouse waar de knoop vanaf is? Dan kun je terecht bij het Repair Café.

Waar en wanneer