Vacatures

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan, dan is werken in de bibliotheek beslist iets voor jou! Je werkt voor een boeiende en sterk veranderende organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan. Er is een breed aanbod aan functies, kijk hieronder naar de openstaande vacatures.

Actuele vacatures

Medewerker Informatie en Programmering (specialisatie collectie)

Hou je van lezen en kun je dit met enthousiasme overbrengen op klanten en collega's? Samen met de Specialist collectie & content ben je verantwoordelijk voor de collectie en denk je mee over collectiebeleid. Je werkt aan inkoop van toptitels, sanering van de collectie en aan het aanvullen van collectieonderdelen. Je geeft aanbevelingen aan collega‚Äôs, doet voorstellen tot verbetering en pakt collectietips op vanuit de vestigingen.

Bekijk de vacature

Medewerker Service en Informatie (invalkracht)

Je zorgt dat iedereen zich thuis voelt en maakt proactief onze gasten wegwijs in de bibliotheek. Je hebt kennis van literatuur en geeft enthousiast leesadvies.

Bekijk de vacature

Communicatiemedewerker

Communicatietalent opgelet! Heb je ruime ervaring met social media en wil je deze expertise inzetten in een leuke communicatiefunctie bij een maatschappelijke, culturele organisatie in het Gooi? Dan maken we graag kennis met jou! Voor 20 uur per week.

Bekijk de vacature

Opruimhulp gezocht (Eemnes)

Op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je school? We zoeken een scholier die het leuk vindt om op woensdagmiddag (14.30-17.00) te komen werken in onze gezellige bibliotheek in het Huis van Eemnes.

Bekijk de vacature

Opruimhulp gezocht (Huizen)

Op zoek naar een leuke bijbaan voor naast je school? We zoeken scholieren die het leuk vinden om 2 uur per week op maandagmiddag (15.00-17.00) te komen werken in onze gezellige bibliotheek in Huizen.

Bekijk de vacature


Ben je op zoek naar vacatures voor vrijwilligerswerk?

Bekijk de pagina vrijwilliger worden